Mijn naam is Maj en ik werk bij Cotton & Coffee. Hier sta ik in de weekenden met veel plezier. Ik volg de opleiding Fashion & Textile Technologies, vandaar dat ik mij ook erg thuis voel in de winkel en ik met enthousiasme naar het werk ga. Ik richt mij in de winkel dan ook vooral op de kleding, vind het gezellig om een praatje te maken en om styling advies te geven.

 

Wat is het leukste aan Cotton & Coffee?

De sfeer in de winkel is altijd gezellig! Niks moet en alles mag zeg maar. Het is altijd gezellig als klanten een kopje koffie komen drinken en als we leuk stylingsadvies mogen geven.

Wat is je favoriete nummer?

Mijn favoriete nummer op het moment is Eleven van Khalid.

Wat is je favoriete quote?

Oh look it’s wine o’ clock! Grapje hoor 😉 denk dan toch dat mijn favoriete quote is: Leef met een lach, geniet en pluk de dag!

Omschrijf jouw stijl

Ik houd van veel verschillende stijlen en vind het ook tof om te mixen. De ene dag ga ik voor een wat stoerdere outfit met een paar biker boots en de andere dag ga ik weer voor een lange jurk met een toffe print en een paar hakken eronder. Ik zou dus zeggen stoer en vrouwelijk.

Favoriete kledingstuk van Cotton & Coffee?

Dit moet natuurlijk de prachtige ADELINE Ibana trui zijn. Ik leef eigenlijk in deze trui! Mijn favorietje is dan toch wel de beige kleur.

 

Wat doe je naast werken bij Cotton & Coffee?

Ik studeer de opleiding Fashion & Textile Technologies aan het Saxion. Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van de opleiding en kan ik veel kennis toepassen wat ik leer bij Cotton & Coffee.

Wat is jouw ultieme fashion tip?

Mijn ultieme fashiontip? Kleding moet gestyled worden. Hiermee bedoel ik dat als je bijvoorbeeld een trui aantrekt het leuk is om bijvoorbeeld de mouwen op te rollen, hem in de broek te dragen, om te zorgen voor goede accessoires zoals een riem of sieraden en om hem bijvoorbeeld een beetje off shoulder te hangen (als je ervan houdt natuurlijk).

Waarmee zou je nooit het huis verlaten?

Ik zou nooit het huis verlaten (heel erg dit) zonder mijn telefoon. Hier kan ik iedereen op bereiken en toch ook lekker scrollen op Instagram.

Maj cotton coffee conceptstore Doesburg