Mijn naam is Rosalie Smeenk, 32 jaar en ik woon in Doesburg (lekker dicht bij de winkel). Naast dat ik heel trots op mijn winkel ben, ben ik ook trotse moeder van Mels. Mijn kanjer, die ook graag een handje in de winkel helpt en er dus regelmatig te vinden is.

Ik heb altijd de droom gehad om een eigen winkel te openen. Vorig jaar werd het werkelijkheid en heb ik het onderwijs verlaten voor een geweldige nieuwe kans en uitdaging. Heel veel jaren heb ik merken en stijlen opgeschreven en dus veel ideeën opgedaan. Ik ben niet super gestructureerd en heb heel veel plannen in mijn hoofd, maar om ze echt helemaal uit te werken is niet echt mijn ding. Dus veel dingen zijn spontaan ontstaan, omdat ze zo lopen of dat het zich voordoet. Dit is vaak heel leuk en ik merk dat het me ook veel brengt. Er verandert dus ook nog regelmatig het één en ander in de winkel.

Ik ga iedere dag met plezier aan het werk en vind het heerlijk om mensen te helpen. Hoe fijn is het om iedere dag leuke mensen te ontmoeten en met positieve dingen bezig te mogen zijn. En echt, wij hebben echt hele leuke klanten!

Mensen vragen wel eens of het mijn winkel is… Ja, dat is het, maar het voelt niet zo. Het kan ook niet. Cotton & Coffee wordt gedraaid door heel veel leuke, lieve en grappige mensen. En ook achter de schermen zijn er altijd veel mensen bezig met de winkel. Zonder deze mensen was het niet zo geweest.
Rosalie Smeenk Cotton Coffee conceptstore Doesburg
[instagram-feed num=9 cols=3]